IFAC lansează un nou instrument pentru guverne pentru a le ajuta să gestioneze efectele fiscale ale intervențiilor destinate COVID-19

International Federation of Accountants (IFAC) și Universitatea de Științe Aplicate din Zürich (ZHAW), în parteneriat cu International Public Sector Accounting Standards Board (IPSASB), au publicat, în data de 22 iulie a.c., un instrument de contabilitate care să ajute guvernele și alte părți interesate să analizeze programele de intervenție destinate COVID-19, în vederea gestionării efectelor pandemiei asupra finanțelor publice.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați pagina dedicată de pe site-ul IFAC, disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul „Language”.

Vă rugăm să aveți în vedere că materialele de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii materialelor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

(Copyright foto: IFAC)

1-232×300

Leave your comment